вторник, 18 юни 2019 г.

Искра Борисова Viber 00 359 887 778 220 skype ISKRA BORISOVA ATANASOVA email iskraborisova2011@gmai.com
Чувствам живота си осмислен, когато вдъхвам вяра в моите курсисти и студенти, вяра в собствените им уникални сили, енергия и умствени възможности...Език не се учи, Език се проговаря , чувства се, живее се в него , овладява се със страст и радост.., не с правила, не с норми , а със сърце, с Цялото Сърце и с Ума ..

Кога човек се научава да говори смело на един нов език?
Първо, когато той сам се реши да направи малка крачка в тази посока. Когато е готов да се обвърже с красотата и емоцията на този език. Защото, какво е езикът? Дали той е просто едно съчетание от лексикални и граматически единици и структури или носи нещо повече? Носи ли културата, естетиката, начина на мислене и възприятие за света на цяла една нация? А защо не и на съвкупност от нации?
Как сугестопедията ни помага толкова много по пътя?
Потегляме по пътя на знанието по един съвършено нов и непознат за нас начин! Излизаме от класната стая, за да се пренесем в едно вълнуващо пътешествие, което ще ни вдъхнови, зареди с приятни изживявания и ще напълни нашите куфари със знания, за които дори не сме и подозирали. Нужен ни е месец, за да обиколим всички сцени, на които ще се изявяваме без страх от грешка, ще общуваме с красиви непознати и ще опознаваме света през очите на вдъхновението, приказността и високата мотивация. Живот като на сцена! Защо не? Нека да изживеем този чисто нов или познат за нас език през всичките си сетива, доверявайки се на съзнанието си, на тялото си и на целия процес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

The Seven Laws of Suggestopedia Love Freedom Conviction of the Teacher Manifold increased study materal volume Global – partial, pa...